Heippa!

Olen Tampereen seudun tolleristien toinen aluevastaava, Katariina. Käyn peruskoulun viimeistä luokkaa ja kotona pyörii yksi tolleri, Nalli. Asustelemme Valkeakoskella. Nalli (Siipiveikon Nalli Napsahtaa) on meidän perheen ensimmäinen tolleri ja samalla  ensimmäinen koira. Nallin kanssa harrastetaan tokoa ja nou/nome juttuja tavoitteena taipparit nyt ensin läpi. Toivottavasti Nallista olisi joskus koiraksi ja apulaiseksi ihan käytännön metsälle asti.

Moi minunkin puolestani,
Olen Jenni, ja toimin tosiaan toisena aluetoimintavastaavana. Tolleriharrastusta ja -elämää minulla on takana melkein 12 vuotta (hui, kun aika menee nopeasti!). Asun Tampereen keskustan tuntumassa tollerineiti Valan (Siipiveikon Piiput Kuumina) kanssa. Ensimmäinen koirani Niki (Trindy's This Time) viettää eläkepäiviään vanhempieni luona. Treenailen Valan kanssa tokoa, saavutuksena on tältä vuodelta koulutustunnus TK1. Lisäksi tavoitteena on tietysti ne taipparit... Näyttelykehästäkin meidät voi silloin tällöin bongata, ja muutaman kerran Vala on päässyt nuuskuttelemaan verijälkeä.

 

 

Yhteyttä saa ja pitää ottaa nyt rohkeasti!

Kommenttilaatikkoon ideoita ja ehdoituksia, mitä tänne Tampereen alueelle haluttaisiin toimintaa. Kiva olisi ylipäänsä nyt kuulla, paljonko yhteisestä toiminnasta kiinnostuneita tolleristeja täältä löytyy :) Omista kotisivuista saa myös vinkata, niin me lisäilemme sitten linkkejä tuohon oikealla olevaan laatikkoon.
(Ja jos ei jostain syystä kommenttilaatikkoon kaikkien luettavaksi tahdo kirjoitella, niin sitten vaan sähköpostia kummalle tahansa meistä.)